Barion Pixel
Skip to main content

Szolgáltatások

EGYEDI TÁRGYAK/TEREK KÉSZÍTÉSE

Megrendelésre egyedi bútorokat, ruhákat, jelmezeket, kiegészítőket, fesztiváldekorációt, játszóteret, színházi díszletet tervezünk és gyártunk.

Bármelyik termékünk keltette fel az érdeklődését, ahhoz színben, anyagban, méretben hasonlót, de akár teljesen különböző elkészítését is vállaljuk.

BÚTORBÉRLÉS

Rendezvények lebonyolításához, kényelmessé és különlegessé tételéhez bérelhetőek bútoraink és egyéb berendezési tárgyaink kültérre és beltérre egyaránt. Születésnap, esküvő, falunap, iskolai Zöldnap...

Jelenleg szünetel!

TUDÁSÁTADÁS

A műhelyben:

A Nyitott Műhelyben heti rendszerességgel ingyenesen elérhető a retextil tudásbázis nagyja. Járványhelyzeten kívül csütörtök délutánonként 14-18 óráig, jelenleg szünetel. Tervezett újraindítás: 2022 szeptember. 
Nyitvatartási időben a Műhely térítésmentesen látogatható csoportok és tanulócsoportok (felső-, közép- és alapfokú oktatás hallgatói) számára.

Kitelepüléseken:

Workshop, képzés és bemutató tartását meghívásra, térítés ellenében vállalunk, a térítés mértéke egyedi. 
Megkereséskor vegyék figyelembe, hogy bármely Pécs-Budapest távolság (közlekedés oda-vissza és a városban) egy teljes munkanapot vesz igénybe. Árainkról érdeklődjön emailben!