Skip to main content

Rólunk

MUNKATÁRSAK

művészeti vezető, tervező: Thiesz Angéla
rehabilitációs tanácsadó, könyvelő: Biczó Józsefné
rehabilitációs mentor, műhelyvezető: Vókó Tünde
közösségi média, web: Kupás Péter
film, fotó: Pamuki Krisztián, Tóth Zsófi

KURATÓRIUM

alapító: Kovács Edit
kuratóiumi elnök: Sleiner Tamás
tagok: Gál Sarolta, Molvay Péter, Péterfi Mária, Velkey Laura
felügyelő bizottság: Szuhay Márton, Bagi Ádám, Makkai Dániel

ADATOK/BESZÁMOLÓK

Alapítva: 2004. Alapító okirat
éves beszámoló: 2021. 2020. 2019. 2018. 2017. 2016. 2015. 2014. 2013. 2012. 2011.

TÁMOGATÓK, PARTNEREK, BARÁTOK

Támogatók, 2004-től:

Norvég Civil Támogatási AlapEurópai UnióERSTE FoundationHarpo FoundationNemzeti Rehabilitációs és Szociális HivatalNemzeti Kulturális AlapDaikin McQuay Magyarország Kft.
Ruhatár – PécsDráva-Kavics és Beton Kft.Tettye Forrásház, Körber Hungária

Együttműködő partnerek: 

Malom CsoportPécs Megyei Jogú Város ÖnkormányzataZsolnay Kulturális NegyedVelosophie Bringaműhely és Közösségi TérKözösségfejlesztők EgyesületeSpeciál Pécs AlapítványFogd a Kezem AlapítványKi-látás AlapítványBaranya Megyei Kormányhivatal Munkaügyi KözpontMűvelődési Szint (Müszi)Pályázat Figyelő

Barátok: 

Kulturális Labor Szociális SzövetkezetFreiraum ZittauVédegyletKunbábonyi NyáriegyetemLétra PécsMIHE MosonszolnokFerencvárosi Közösségi AlapítványMediawave FesztiválA KLUB, PécsArcus Temporum Művészeti FesztiválAquamedialeBaranya Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes HázBaranya Megyei Önkéntes CentrumPécsi Nemzeti SzínházSegély Helyett Esély Alapítvány - Thalasza HázLeöwey Klára Gimnázium, PécsIstenkúti Közösségért EgyesületSopianae Slam PoetryBaptista SzeretetszolgálatSzóval Kommunikáció,
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület - Pécsi Csoport Jelenlét ProgramCsillagfürt Art KommunaÚj Esély AlapítványÜres Tér TársulatSzabadkikötőOzora Fesztivál

MEGRENDELÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Az újrahasznosítás színkategóriái: föld-víz-levegő-tűz, hideg-meleg, fehér-szürke-fekete.

A sodrott szálból készült termékek magasabb minőséget képviselnek: több idő elkészíteni és tartósabb. A különböző technikák más és más minőséget mutatnak.

A termékek elkészítése időigényes és csak megrendelésre készül, a teljesítési dátumot a megrendelés visszaigazolásakor pontosítjuk.

Egyéb belföldi címekre a házhoz szállítás bruttó díja, a rendelt termékek feltüntetett értékén felül: a rendelési értéktől, terjedelemtől és darabszámtól függően ajánlatkérés- és ajánlatadás útján egyeztetendő. 

Internetes vásárlás esetén jelenleg e-mailen keresztül, vagy a webshopon tudjuk fogadni érdeklődését. Kérjük, adja meg a termék megnevezését és hogy milyen színösszeállításban, méretben szeretné a terméket megvásárolni. A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre érkező levelekre 2 munkanapon belül tudunk reagálni.

Személyesen Pécsett, a Szent István tér 4. szám alatti boltunkban van lehetőség vásárlásra. A megrendelt termékek díjmentesen vehetők át a boltban.

TÁMOGATÁS, ADOMÁNY

A Retextil Alapítvány társadalmi céljainak megvalósítását a következő módokon lehet támogatni:

-Személyi jövedelemadójának 1%-ával. Adószám: 18324819-1-02

-Pénz adománnyal. Bankszámlaszám: CIB BANK 10700055-65597224-51100005, IBAN: CIB Bank Hungary HU 44 1070 0055 6559 7224 5110 0005

-Textil adománnyal. Átveszünk: ruha, fonal, maradék méteráru és lakástextil, egységöltözet, szabászati hulladék (csak polár és szélvágat). Tiszta állapotban, előre egyeztetett mennyiségben, időpontban és tartalommal.
Mit nem tudunk újrahasznosítani: cipő, télikabát, munkaruha, fehérnemű, alsónemű, kisgyerek ruha, túl apró darabokból varrt ruhák, anyagában elgyengült ruhák és ágyneműk, varrodai maradék. Köszönjük!

 

KÖZÖSSÉGI OLDALAINK